Kwaliteit tatoos


laboratoriumtests van het bloed - bloedgroep stockfoto's en -beelden

Wij bieden geborduurde tatoeages van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Als je erover nadenkt, wordt het aantal tattoo-ontwerpen dat in onze winkel bestaat alleen beperkt door je verbeeldingskracht, maar als je creatief genoeg bent, kun je je eigen tatoeages bedenken die zowel aantrekkelijk als uniek zijn. Natuurlijk hebben we alle soorten tijdelijke tatoeages en de meer gebruikelijke ronde stickers. Je kunt waarschijnlijk tatoeages van je eigen ontwerp verwachten als je ons laat weten wat je zou willen!

We hebben niet alleen tattoo-apparatuur. We hebben ook de meest geweldige collectie sieraden. We bieden niet alleen de traditionele tijdelijke tattoos maar ook kleding aan. Wij bieden alternatieven voor uw accessoires en kunstwerken. Eigenlijk zijn wij de enige mobiele juwelier voor tijdelijke tattoos. Daarom geven we ons ontwerpteam gesprekken over wat voor soort sieraad je zou willen hebben. We zullen je ook adviseren over welk sieradenthema je zou willen dat je tattoo-ontwerp zich concentreert. Als je bijvoorbeeld ideeën hebt voor sieraden met dieren, kunnen we je vertellen dat het beter is om te gaan met dieren zoals een tijger en een verdwaalde cheetah, terwijl als je vogels wilt overwegen, we je zouden vertellen dat Nike-schoenen goed zouden zijn.

Ook op beelden met mooie tatoeages geven wij geweldige deals! schoolspullen

Wij verkopen ook schoolspullen! De schoolspullen die wij verkopen zijn onder andere potloden, gummen, markeerstiften en pennen. Vergeet hoe deze potloden en stiften eruit zien, we bieden veel kleuren en verschillende stijlen die beter zijn dan traditionele kinderpotloden. Het is onwaarschijnlijk dat ze breken. Ze zijn ook veel handiger.

Wij bieden ook tassen aan. Onze schooltassen zijn goed gemaakt en hebben uw school op de bodem verzegeld met permanente marker. Je kunt ook tassen vinden in doorzichtig plastic of materiaal met houteffect. Ook vind je tassen in felle neonkleuren. Tassen lijken een van de duurste schoolbenodigdheden te zijn, meer dan wat dan ook. Er zijn ook tassen met een verscheidenheid aan functies, waaronder draaggrepen en handvatten met lussen.

Deze tassen zijn redelijk geprijsd en erg praktisch. U zult versteld staan ​​te weten dat tassen met handvatten meestal rond de $ 30 per stuk kosten. Verbazingwekkend!

Wonder kosten

Sommige scholen rekenen een exorbitant bedrag voor de kinderboeken in de schoolbibliotheek. Wel, daar hebben wij het antwoord op. Veel scholen rekenen duizenden dollars per boek met allerlei soorten schade. We kunnen echter schoolboeken leveren voor minder dan $ 25 per stuk, wat betekent dat het mogelijk is om boeken te kopen voor minder dan $ 50. Wij bieden ook schooltassen aan! Ze zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en zijn verkrijgbaar in transparant plastic. Ze hebben ook last van kleverige houders en hebben verstelbare handvatten.

Als je het geluk hebt bij een school te horen, wil je natuurlijk graag betaalbare boeken vinden. Mogen we je vertellen dat boeken die je op school kunt gebruiken nog steeds beschikbaar zijn voor $ 50 per boek? Bovendien is er een speciale aanbieding van $ 100 voor boeken zolang twee kanten! Maar misschien wel het leukste aan boeken bij ons is dat de boeken tot de beste in de catalogus behoren! Kortom, wij hebben het beste aanbod en voor ieder wat wils!