Je lichaamsvorm bepalen


serverruimte datacenter voor cloud computing - stelling stockfoto's en -beelden

Mensen zijn altijd bezorgd geweest over hun lichaam. Onze nieuwsgierigheid en angst voor hoe ons lichaam eruit zou kunnen zien, heeft ertoe geleid dat we zweten, afvallen, rage diëten, vasten, onze vitamines verhogen en duizenden zelfgemaakte recepten volgen om te proberen mager en gescheurd te worden. Helaas zal dit je niet ongezond maken en misschien zelfs geen geld opleveren. Dus laten we eens kijken naar uw algehele gezondheid, is uw lichaam gezond?

Het eerste dat we moeten weten, is dat iedereen een ander lichaamstype heeft. Dus wat betekent dit? Welnu, je lichaamstype verwijst naar de vorm van je lichaam. Je hebt lange botten en je bent een vrouw of een man. Ook heb je een andere lichaamsvetverdeling via de heupen, taille, dijen, buik en bilspieren. Welk type lichaam je ook hebt, het lichaamsbeeld zal er anders uitzien. Veel mensen concentreren zich alleen op hun vetverlies en vergeten bijna hun algehele welzijn.

Vervolgens moet u weten wat uw lichaamstype is. Veel mensen weten niet wat hun lichaamstype is en waar ze op moeten letten. Ook begrijpt niet iedereen de vetverdeling door hun lichaam.

Nu moet u uw lichaamsvorm en lichaamsvetverdeling kennen en beginnen met het opstellen van een geschikt plan. Je lichaamstype zal veranderen en je zult beginnen met het verliezen van vet en het winnen van spieren als je bepaalde principes volgt.

Een sterke factor die de lichaamssamenstelling van uw lichaam beïnvloedt, is uw spier- en botdichtheid. Bij zoveel mensen komt de stoom uit het lichaam als ze niet regelmatig sporten. Het watergewicht van het lichaam zal toenemen en het vetgewicht van het lichaam zal toenemen. Het hebben van een fysiek veeleisende baan, zoals bouwwerkzaamheden of vliegdiensten in de luchtvaart, kan spierverlies en stress veroorzaken. Uw plan moet spieropbouwende activiteiten omvatten. Een voorbeeld van een spieropbouwende oefening is het heffen van gewichten. Andere voorbeelden van oefeningen zijn Pilates en Yoga.

Het goede nieuws is dat je plan kan worden gewijzigd, of je nu een man of een vrouw bent. Uw plan mag alleen cardio-activiteiten voor langdurige of aerobe activiteiten bevatten. Of je nu een delicaat, sterk lichaam hebt of gewoon je gezondheid en conditie in een bepaald tempo wilt behouden, je plan moet deze elementen bevatten. U moet veel water drinken (minstens 8-10 kopjes per dag). Water kan je helpen je lichaam te voeden, maar het is ook net zo belangrijk als je voeding. U moet 3 maaltijden van gemiddelde grootte per dag eten. Het ontbijt is meestal de grootste maaltijd van de dag en kan ook een gezonde maaltijd zijn. Water is een belangrijk element om uw lichaam gezond te houden.

Het maakt niet uit wat uw leeftijd of fitnessniveau is, uw plan moet al het volgende bevatten. Als je sedentair bent geweest, moet je weer beginnen met het opbouwen van je fysieke zelf. Of je nu gewicht wilt verliezen of sterker wilt worden om een ​​gezonder lichaam te krijgen, je moet al deze elementen opnemen. Het is nooit te laat om te beginnen met het opbouwen van een gezonder lichaam. Door uzelf gezond te houden, kunt u voorkomen dat u slopende aandoeningen ontwikkelt, zoals hartaandoeningen en kanker. Het is ook aangetoond dat het de ontsteking in het lichaam vermindert en de cognitieve functie handhaaft. Dat wil zeggen dat ouderen niet meer zo ziek zullen zijn als vroeger en nu kunnen functioneren en van het leven kunnen genieten.

If you are still an active athlete you should continue to incorporate strength training into your program. Always seek the advice of a licensed personal trainer. The benefits of strength training is more than just looking leaner or building muscle. Strength training can improve your peak body performance. This means you can lift more weight or perform a higher number of reps in a set. Sports professionals such asicial and Olympic lifting are the only ones that I know that incorporate strength training into their athletes training regimens. Most personal trainers and fitness coaches falling short of this vital elements.

Andere manieren waarop u krachttraining in uw programma kunt opnemen, is door uw trainingsdoelen te variëren. U kunt bijvoorbeeld uw doelen stellen op basis van uw huidige gewicht, kracht- en lichaamsvetvermindering, spiermassavermindering, enz. Door uw doelstellingen aan te passen, kunt u de moeilijkheidsgraad bepalen. Een te licht gewicht kan zelfs schadelijk zijn voor uw gezondheid. Onthoud dat jij het bent die je doelen voor jezelf stelt, dus als je je doelen te hard stelt, kun je ze misschien niet bereiken en je lichaamsvetpercentage verlagen. Een goede indicatie van je intenties zijn je dagelijkse bezigheden.

Ten slotte moet u uw trainingen zo instellen dat ze zo goed mogelijk worden, door in te ademen, uit te ademen, te duwen, te trekken, te werken of te rusten. Maak het leuk, want hoe meer je van je trainingen geniet, hoe beter je ze zult uitvoeren.