Wet van aandacht Rotterdam


Man, Woman, Composing, Dispute, Thoughtful, Problems

Zonder de levendigheid van elke ervaring, geen toekomst Law of Attraction

Toch vraag ik me af hoe vaak je je kunt herinneren dat alles wat je ooit hebt meegemaakt iets of iemand op een negatieve manier was. Kijk maar naar je leven. Welke ervaringen zijn het meest waarschijnlijk die waarbij je het meest teleurgesteld zult zijn of het minst plezier zult hebben.

Je had duidelijk mensen die invloed hadden op wat je wist. Daarom hebben alle ervaringen die je belichaamt een diepgaande invloed op je gehad. Hoe beïnvloeden die negatieve ervaringen je leven?

Hoe komt het dat de positieve ervaringen, als we ze noemen, iets toevoegen aan je leven. Hoe kunnen die ervaringen positief zijn? Hoe kan het dat je geen (positieve) obstakels meer tegenkomt.

Hoe kwam ik uit de negatieve ervaringen, en kon ik ze weer omzetten in positieve ervaringen? Ik kwam uit de negatieve ervaringen met de kop vast en met een sterk geloof. Ik liet mezelf een aantal nieuwe ervaringen zien en was in staat om te leren hoe ik alle negatieve ervaringen in positieve kon veranderen (door meer of betere ervaring toe te voegen aan dezelfde positieve).

Een begin van de wet van aantrekking en hoe het werkt

Tot – ik geloof echt dat het rond 2000 was toen ik een beslissing nam dat ik door elke ervaring die negatief was, het in een positieve kon veranderen, door – mijn aandacht te richten op waar ik dankbaar voor ben in het leven en de negatieve los te laten . Het idee was om je te concentreren op het elimineren van alleen de negatieven, om vooruit te gaan in het leven. Briljant!

Terwijl ik mijn dagelijkse leven organiseerde over hoe ik nieuwe dingen kan ervaren, was ik bezig met hoe ik mijn leven hoopvol en leuk kon maken. Terwijl ik blijf nadenken over "wat is de wet van aantrekking en hoe het werkt" en niet alleen in het bedrijfsleven, ben ik veel enthousiaster over wat het leven is geworden omdat we door ontkenning kunnen verminderen. Voorbij zijn de tijden dat het leven gevuld was met constante obstakels, problemen en die grote tegenslagen.

De volgende stap

Als je de Wet van Aantrekking wilt ontwikkelen, forceer je actie. Je zult uiteindelijk veel kansen op je pad krijgen, terwijl je je ervaringen blijft bewateren met de optimistische.

Leer actief te luisteren naar wat mensen te zeggen hebben. In het verleden heb ik een grote fout gemaakt door aan de verkeerde mensen te communiceren waar ik in mijn leven voor sta. Ik wilde altijd gezien worden om succesvol te zijn. Helaas kan dat ertoe leiden dat ik mijn boodschap aan de massa verwater.

Leer verlangen en de nieuwe kansen die op je pad komen, gelukkig of via de andere kant van het boek, die een goede waarde aan je leven toevoegen. En dit is een sleutel tot andere kansen die voor u opengaan.

Wees onberispelijk met de wet van aantrekking

Ik zeg dit omdat te veel mensen zich alleen maar bewust willen worden van hoe slecht ze zijn, niet weten hoe ze worden en hoe ze kunnen veranderen. De Wet van Aantrekking is voor de meesten van ons gemakkelijk om het belang te leren van toch zo degradeert, wanneer we die ervaringen van verschillende mensen, overal om ons heen, niet hebben.

Maar door actie te ondernemen in de richting van je dromen, word je je bewust (iedereen heeft een verhaal dat ze in hun hoofd hebben, hun ruwe ervaringen in het leven), en ontdek je nieuwe kansen met die andere ervaringen (de positieve) die je de ontbrekende stukjes van je levenspuzzel (je leert over het houden van je ervaringen, leert van anderen en leert waar je van houdt).