Himalaya Zoutsteen Lamp voor een goede nachtrust


Zoutsteen lamp

Een Himalaya zoutsteen lamp is een lamp die ontdekt werd in Tibet. De lamp wordt vooral gebruikt in de dorpen van die streek. De techniek van het maken van de lamp is anders dan de techniek van het maken van gloeilampen of fluorescentielampen. Gloeilampen worden gemaakt door bepaalde gassen te elektrolyseren en vervolgens de kathodevolt van het elektrolyseproces op te vangen. Dit is meestal zeer schadelijk en produceert schadelijk ultraviolet licht dat uw ogen kan beschadigen, dus het is af te raden uw ogen in de buurt van de lampen te laten komen!

Het beste van zoutsteen lampen in uw huis

Een zoutsteen lamp daarentegen wordt gemaakt door zoutkristallen (die ongeveer 2 mm groot zijn) enkele uren in een zout- en wateroplossing te laten weken. De zout- en wateroplossing zorgt ervoor dat de lamp een gelig licht uitstraalt dat heel dicht bij zonlicht ligt. De Himalaya zoutlamp is vrij helder en rustgevend.

Dit soort lamp is veel bruikbaarder dan een fluorescentielamp omdat de lampen (de gloeilamp) groter en duurder zijn. Ook gaan de lampen meestal 25% langer mee dan de fluorescentielampen, dus u bespaart uw ogen de belasting die fluorescentielampen met zich meebrengen.

Goede verlichting om uw kinderen een fijne nacht rust te geven

Als u een lamp wilt die scherpstelt voor beter zicht, voor close-up werk dat erg belangrijk is, kunt u de focus verhogende lens krijgen die van een ander soort glas is gemaakt. Vaak is het gebruikte glas saffier en heeft de lens een licht blauw effect.

Ik vind de blauwe lichtgevende zonnelamp die ik heb gezien erg mooi. Het heeft een klein zonnepaneel dat aan de buitenomtrek van de buitenste lampbehuizing is geplaatst en de zonne-emissie komt vrij vanaf het punt waar het zonnepaneel is geplaatst. Ik vind het een erg mooie lamp.