Het Geheim van het Universum les online door een life coach


Life coach online

Soms hoor je praatjes die al duizenden jaren oud zijn en die verwijzen naar wat men het geheim noemt bij een goed levens balans. Ik zie heel vaak patronen in de vragen van mijn cliënten en vraag of ze mediteren, of ze naar meditatiemuziek luisteren, of ze tijd nemen voor bezinning. Nogmaals, ik ben me er scherp van bewust dat meditatie niet alleen gaat om het verstillen van de geest. Het is het overstijgen van onze lineaire en soms alledaagse gedachten. Wanneer onze geest in een vrije val raakt, hebben we de kans om te vertragen, te verstillen en stil te zijn de hyper-actieve die we soms denken te zijn.

Een band op bouwen tussen life coach en klant online

Dus, als online life coach, brengen we onze dagen door op de planeet, om mensen naar ons te laten luisteren en te laten vertrouwen wie we zijn via hun eigen huis, en om bij mensen te zijn, te luisteren en te vertrouwen, ons vertrouwen erop te stellen dat we menselijk genoeg zijn om ook veranderingen te willen maken en ervaringen op te doen in elke nieuwe fase van het leven. We doen dit zodat we, terwijl we groeien, een constant gevoel van ontwikkeling zullen hebben dat voor altijd een deel van ons zijn zal zijn. Word nederig, accepteer jezelf, en leer de leraar, de ouder, de vriend en de steun te zijn in elke vriendschap die getroffen wordt, en ook die voeding nodig heeft.

Geweldige vriendschappen zijn precies dat, geweldige vriendschappen, waarin je weet te kijken naar elkaars reflectie in je ademhaling, en door je hoed te laten vallen je kwetsbaarheid terug te geven aan die uitgestrekte leegte. Die grond waar elke persoon, de cliënt, aanwezig is in aanwezigheid voor het moment zonder oordeel, of gehechtheid van intellect. Zulke momenten worden portalen om in het moment te leven, en het leven is werkelijk een groot avontuur om in te zijn, en de wereld is vol verbazingwekkende schoonheid die de belofte inhoudt om elk moment te leven met steeds groter wordend oplossingsbewustzijn.

Hulp bij het los laten en het om arme van het leven

Dus in het besef dat we allemaal zo visueel zijn, kun je beginnen in te zien dat loslaten makkelijker gezegd is dan gedaan? Als het stof is neergedaald, zul je beseffen dat wat is achtergebleven de vogel is die zweefde en zijn vleugels zo wijd en uit spreidde om de wind tegemoet te gaan om gevoed en bemind te worden. Dat ben jij. Vlieg vrij, en vlieg ver, want jij hebt de kracht om dat te doen. Als je in de lucht vliegt, waar je weet dat het jouw tijd is om te vliegen, zul je voelen dat je vleugels je in staat stellen om op te stijgen voor de lange vliegreis waar je voorheen nooit volledig aanwezig voor was. Jij bent de sleutel en het effect is veel meer dan de kleinheid van je lichaam en hersenen in een wereld die geregeerd wordt door Larry, 75 Borden, en je innerlijke kind.