Het geheim van een gezond lichaam


13 Gezonde menukeuzes voor een sterk, fit en gezond lichaam | Opleiding  Triggerpointcoach B.V.

Denkt u dat mensen geboren worden met een bepaalde mentale aanleg, een bepaalde houding? Ik stel voor dat u bewijst dat beide juist zijn, door een psycholoog en/of Counsellor te raadplegen om in contact te komen met uw kernidentiteit, uw dichtste zelf, uw diepste wezen. De volgende vraag zal zijn wie je wilt worden.

neuronan, de spirituele kracht/energie bevindt zich aan de wortel van je wezen, een deel van je neurologie. De spirituele kracht/energie stuurt je biologische functies op basis van waar je je op richt. Concentreer je op wat je leuk vindt om te doen, waar je goed in bent, wat je graag wilt bereiken.

De keuze maken om de persoon te worden die je wilt zijn, niet het deel van een ander wat de definitie is van “Succes” motiveert mij om elke dag te werken! Het geheim is te weten wie je werkelijk bent!

Succes is niet de bestemming, succes is de reis. Je moet je gedachten elke dag veranderen. Yoga is een geweldige manier om je te helpen gefocust te blijven op je gedachten. Om gefocust te blijven op je gedachten moet je eerst gefocust zijn op je ademhaling, ongewenste stress verminderen, dit zal ongewenste emoties verminderen, zodra je je gedachten onder controle hebt zullen je emoties volgen.

Als je deze problemen niet alleen aan wilt pakken, vraag dan om hulp, de dichtstbijzijnde bron van allemaal. In mijn leven, help ik mezelf met mijn “JI In GED” lessen (kortweg jie). Ik heb ook twee yogalessenheterside. Dan zijn er mijn EFT en NLP lessen achter de hand. Ik ben lid geworden van Sea-lements voor mynirosclerose en specifieke ontspanningstechnieken en technologie training.

Als je geen tijd hebt om lessen te volgen, of je wilt een vervanging voor JI In GED, waar je kunt oefenen met aaed kun je vertrouwen op mijn Stand-Up Workout! Ik heb deze Stand-Up Workout speciaal gemaakt om diegenen te helpen die zwakkere spieren hebben, zoals mijn schoft, arm, en goed staan.

Met deze Stand-Up Workout maak je een herhaalde voorwaartse buiging met je armen aan je zij, waarbij je van beide kanten van je lichaam draait. Tijdens de hele workout zul je van positie veranderen. Het is een hulpmiddel voor verandering en conditie.

Eerst kiezen we een bepaalde houding en beweging voor elke oefening. U zult merken dat u na een aantal herhalingen niet meer terug kunt naar de oorspronkelijke houding, uw darmen kunnen ongemakkelijk aanvoelen. U zult echter merken dat u ook minder trekt of draait. We halen de extra stress van uw spijsverteringsstelsel. Tegen het einde van de training zul je merken dat je bewegingen en houding veel meer gecontroleerd zijn.

Er zijn veel manieren om je buik strakker te maken

De hierboven genoemde oefeningen kunnen in je dagelijks leven worden gebruikt, om je te helpen fysiek aantrekkelijker te worden. Bovendien kunnen ze worden gebruikt om een groter gevoel van zelfvertrouwen en betere prestaties te creëren. Deze oefeningen kunnen worden opgenomen in uw trainingssessies door afwisselend te zitten, te trainen en te racen. U kunt zelfs hardlopen!

Vergeet niet dat de buik een belangrijke spier is en met respect moet worden behandeld. Snijd er niet te veel in, laat wat ruimte over om te ademen. Geef uw lichaam de ruimte die het nodig heeft om te ademen en te ontspannen. Het geheim van een gezond lichaam is een gezonde geest.