Bezoek Den Haag en vind een acupunctuurbeoefenaar


Wat is therapie?

Therapie is een holistische benadering van gezondheid die zich richt op de fysieke, mentale en emotionele aspecten van het welzijn van een persoon. Het is een geïntegreerd systeem van gezondheidszorg dat voortbouwt op de sterke kanten van de patiënt en probleemgebieden aanpakt zodat hij beter kan functioneren.

Therapie kan worden gebruikt om mensen te helpen met een breed scala aan gezondheidsproblemen, van depressie en angst tot pijn en meer. Veel therapeuten richten zich ook op gezinskwesties en relaties. Therapeuten streven ernaar uw welzijn te verbeteren door aandacht te besteden aan uw zorgen en onderliggende problemen aan te pakken die u ervan kunnen weerhouden u gelukkig en gezond te voelen.

Cupping Therapie

Cupping is de praktijk van het maken van een zuignap met een glazen cup of anders een plastic cup. De cup wordt op de huid geplaatst en vervolgens zachtjes omgekeerd terwijl hij onder een lichte hoek wordt gehouden. Door de omgekeerde cup kan de therapeut zachtjes aan de huid trekken, waardoor een dieper maar veel gerichter vacuüm ontstaat dan met een eenvoudige vingertrek kan worden bereikt. Er zijn verschillende methoden van cupping, maar de meeste maken gebruik van een enkele cup geplaatst op een enkele plek van het lichaam om een gedeeltelijk vacuüm te creëren. Cupping kan worden gebruikt voor pijnbestrijding en voor de behandeling van een aantal kwalen, waaronder ademhalingsstoornissen, huidaandoeningen, spier- en skeletaandoeningen, angst en depressie.

Men gelooft dat een vacuüm een trekkend effect op de lichaamsweefsels creëert, wat pijn kan verminderen en de doorbloeding kan verbeteren. Het lijkt ook een positief effect te hebben op de huid, door de collageenproductie te stimuleren en ontstekingen te verlichten.

TCM

Traditionele Chinese geneeskunde (TCM) is het oudste medische systeem ter wereld en wordt vandaag de dag nog steeds op grote schaal beoefend. Het combineert elementen van anatomie, therapeutica, preventieve geneeskunde en het milieu en richt zich op de preventie, diagnose en behandeling van ziekten.

TCM is een geneeskundig systeem dat gebaseerd is op het model van de "vijf elementen": hout, vuur, aarde, metaal en water. De theorie achter TCM is dat elk deel van het menselijk lichaam een energie heeft die bekend staat als "qi" (spreek uit als "chee"), die wordt beïnvloed door de omgeving. Van bepaalde voedingsmiddelen, kruiden en andere stoffen wordt verondersteld dat zij de stroom van qi beïnvloeden en deze ofwel versterken of verminderen. Door het dieet aan te passen en kruidengeneesmiddelen te gebruiken, wordt het lichaam aangemoedigd om terug te keren naar zijn natuurlijk evenwicht. Bovendien hebben de Chinezen al duizenden jaren een sterk verband waargenomen tussen voeding en gezondheid. Veel traditionele Chinese geneesmiddelen, waaronder acupunctuur en Chinese kruidentherapie, weerspiegelen dit inzicht in het verband tussen voeding en gezondheid.

Zoek een acupuncturist in Den Haag.

Vind een acupuncturist in Den Haag en probeer een verscheidenheid aan behandelingen, zoals acupunctuur in den haag, cupping therapie en kruidengeneeskunde. U kunt een acupuncturist in Den Haag vinden door het aan uw vrienden te vragen of online te zoeken. U kunt ook uw huisarts, gynaecoloog of tandarts om een verwijzing vragen. U kunt ook een acupuncturist in Den Haag zoeken met behulp van onze zoekfunctie.

 

Acupunctuur Den haag

 

Zoek een Natuurgeneeskundig Practitioner

Als u geïnteresseerd bent in natuurgeneeskunde, kunt u een behandelaar in Den Haag vinden. Natuurgeneeskundigen zijn opgeleide professionals in de gezondheidszorg die experts zijn in natuurlijke therapieën. Ze zijn opgeleid om conventionele therapieën te combineren met natuurgeneeskunde om veel voorkomende aandoeningen te behandelen. U kunt een natuurgeneeskundig therapeut vinden door het aan uw vrienden te vragen of online te zoeken. U kunt ook zoeken naar een Naturopathic Practitioner in Den Haag met behulp van onze zoekfunctie.

Zoek een Ayurvedische Practitioner

Naast natuurgeneeskundigen kunt u ook een ayurvedisch arts in Den Haag vinden. Ayurveda is een van de oudste gezondheidszorgsystemen van India. Het is gebaseerd op het principe dat de oorzaak van ziekte een onevenwicht is van de vier essentiële elementen van het lichaam – lucht, aarde, vuur en water – in ieder mens. Het doel van een ayurvedische behandeling is om deze elementen, die door specifieke "doshas" (vloeistoffen) worden gestuurd, weer in balans te brengen. Daarom kun je een ayurvedische behandelaar in Den Haag vinden door het je vrienden te vragen of online te zoeken. U kunt ook een ayurvedisch arts in Den Haag zoeken met onze zoekfunctie.

Conclusie

Den Haag is de thuisbasis van een rijkdom aan holistische gezondheidsbeoefenaars. Er is bijvoorbeeld een Acupunctuur Kliniek in Den Haag die acupunctuur behandelingen aanbiedt voor verschillende ziektes en aandoeningen. De kliniek biedt een scala aan acupunctuurbehandelingen, waaronder electroacupunctuur, TCM en lokale Chinese geneeskunde genaamd Ge Bei. Andere soorten behandelingen zijn cupping therapie, trigger point massage en kruidengeneeskunde. Als u op zoek bent naar een acupuncturist in Den Haag of een stad in de buurt, lees dan verder!